Bakos, RóbertnéNagy, Martin2022-05-092022-05-092022-05-05http://hdl.handle.net/2437/332804A dolgozatomban bemutattam az Agrár Étterem rövid történetét. A rendezvény fogalmát és a menetét bemutattam valamint össze hasonlítottam azzal, hogy mi hogyan csináltunk rendezvényeket. Bemutattam egy borvacsorát és egy sima vacsorát, valamint a balok szervezését. Bemutattam a HACCP jelentését és a fontosságát. Bemutattam az Agrár Étterem menüztetés menetét. A higiéniai követelményeket valamint a munkaruha követelményét. Beszéltem a tapasztalataimról.25huRendezvényszervezés, Agrár Étterem, OrganizingRendezvények szervezése menete és annak bemutatása az Agrár Étterem rendezvényei alapjánThe course of organizing events and its presentation based on the events of the Agrár RestaurantDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány