Kóródi, MártaGracza, Attila2019-10-282019-10-282019-10-25http://hdl.handle.net/2437/275165Az all-inclusive ellátás szálláshely-szolgáltatás szempontjából mind kínálatban, mind árkategóriában a többi ellátási mód felett áll. A vendéglátásának nívója már kevésbé, sőt, felméréseim alapján nem szerepel az első helyen. Kutatásom célkitűzése az volt, hogy bemutassam az összefüggő szakmai gyakorlati helyszínemen (Primasol Louis Ionian Sun) való vendéglátás választékát, szervezési folyamatait, szereplőit, helyszíneit, felszereléseit, előnyeit, illetve hátrányait. A kérdőíves kutatással és az interjúval az volt a célom, hogy megismerjem az all-inclusive ellátási mód erősségeit, illetve gyenge pontjait a vendég szemszögéből, akár a többi vendéglátói értékesítési módhoz mérten. Az all-inclusive ellátási módban a vendéglátás színvonalára, szervezettségére, az ételek-italok minőségére nagyobb hangsúlyt szükséges fektetni, hiszen a mennyiség mellett a potenciális vendégek keresik a minőséget is. Merész, de ugyanakkor jövedelmező vízió all-inclusive szállodában a la carte éttermet üzemeltetni. Birtokában lenni a számunkra hasznos információknak a XXI. században hatalom: Az információs háló menedzserek és a menedzseren kívüli munkakörök között is komoly fejlesztést igényel. Legyen az egy Facebook csoport, vagy kör email, de mindenképpen hozzátartozik a szervezett, összehangolt, zavartalan munkavégzéshez.39huvendéglátásszállodahotelall-inclusiveétteremA vendéglátás all-inclusive szállodákban különös tekintettel a Primasol Louis Ionian Sun-banThe hospitality in all-inclusive hotels, especially in Primasol Louis Ionian SunDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány