Csatári, DóraHomoki, Virág2020-10-272020-10-272020-10-26http://hdl.handle.net/2437/297436Dolgozatomban a borturizmusról írtam, azon belül pedig Tokaj borvidékét emeltem ki. Bemutatom a borturizmus átlagos jellemzőit, különösen Tokajt, mint desztinációt és borvidéket. Kiemeltem foglalkoztam az aszúval, de más tokaji borokról is írtam. Kutattam a Tokaji Aszú eljárásmódja után, és felmértem a helyzetét a külföldi piacokon is. Ezek mellett foglalkoztam a borok jótékony hatásával és különleges felhasználási módjaival. Kérdőíven keresztül mértem fel a magyar emberek ismeretét a témával kapcsolatban.46huborturizmusborturizmusTokajAszúBorturizmus, főszerepben Tokaj és az AszúWinetourism, with the focus on Tokaj and the Aszú wineDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány