Topa, EmőkeNagy, Orsolya Edit2021-11-192021-11-192021http://hdl.handle.net/2437/325079A mai társadalom számára rendkívül fontos az egészséges táplálkozás. Az emberek többsége igyekszik tudatosan vásárolni, ismerni az adott termék összetevőit, és annak származását. A szakmai gyakorlatomat egy olyan feldolgozó üzemben töltöttem, melynek fő profilja félkész termékek előállítása különböző növényekből. Számomra is igen fontos az egészségtudatos táplálkozás, így szerettem volna megismerni a gyakorlati helyemen előállított termékek beltartalmi paramétereit részletesebben is. Meggy-, illetve bodzaminták beltartalmi paramétereit vizsgáltam a különböző feldolgozási lépések között.50humeggybodzagyümölcsfeldolgozássűrítmény gyártásbeltartalomMeggy és bodza beltartalmi paramétereinek változása a sűrítmény gyártás soránGyümölcsfeldolgozásDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány