2008-12-222008-12-229637168338http://hdl.handle.net/2437/76775A szerző, Antonio Carluccio szenvedélyes gombász már több, mint hatvan éve. Ennyi év alatt rengeteg gombát gyűjtött, számtalan ínyencséget főzött, és ő maga is sok izgalmas új receptet gondolt ki. Sokan úgy is ismerik őt, hogy "a gombász". Ezúttal is fantasztikus érzékletességgel beszél arról a témáról, ami számára a mai napig a legkedvesebb. Ez a könyv egy élet munkájának az eredménye, és ahogy a tapasztalt gombász, úgy a mesterszakács alkotása is: megtaláljuk itt a régi, klasszikus és a mai ízeket ugyanúgy, mint a keleties vagy délies zamatokat is. A gasztronómia iránt érdeklődők számára ez a könyv kötelező olvasmány!9637168338http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ1202689bibFSZ1202689