Szűcs, IstvánBunda, Erzsébet Krisztina2009-08-102009-08-1020092009-08-10http://hdl.handle.net/2437/88680A dolgozatom általános célja, az, hogy személyes adatgyűjtésen alapuló egzakt vizsgálatokkal kimutassam, hogy milyen ráfordítások és költségek mellett lehet előállítani, a méltán híres „Hungaricumot” a magyar libamájat, valamint azt, hogy e termék előállításának milyen befolyásoló tényezői vannak. A vizsgálataimat, illetve az azt megalapozó adatgyűjtést a GEHL – RAK Kft. magyarbánhegyesi telepén végeztem. Országos szinten ez az egyetlen telep, amelybe az „állatvédők” nem találtak kifogást, mivel mindenben megfelel az állatvédelmi előírásoknak.107hulúdlibamájbaromfi-feldolgozásA magyarországi libamájtermelés ökonómiai vizsgálataEconomical analysis of the Hungarian goose liver productionDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány