Kormosné Koch, KrisztinaSzabó, Nikolett2016-04-282016-04-282016-04-24http://hdl.handle.net/2437/225831A szakdolgozatomat az Észak Alföld régió vendéglátó egységeinek látogatásával kapcsolatos szokások felméréséről készítettem, az Észak Alföld régióban lakó fiatalok körében (18-30 év). Leginkább melegkonyhás éttermekre, gyorsétteremre, és cukrászdára/kávézóra/teázóra vetítve. Kutatásaim során arra voltam kíváncsi, hogy ennek a korosztálynak milyen szokásai vannak az adott vendéglátó egységek esetében. Célom volt, hogy megismerjem a fiatalok étkezési szokásait napjainkban. Milyen tényezők befolyásolják látogatásukat leginkább. Mennyit költenek, hol, mikor, milyen gyakran és indíttatásból, valamint milyen ételeket, italokat fogyasztanak az adott vendéglátó egységekben.54. oldalhuNevezd meg! - Ne add el! 2.5 MagyarországVendéglátásÉszak Alföld régióFiatalokEgyes vendéglátó egység típusok látogatottsága az Észak Alföld régió fiataljainak körébenVisiting habits of catering units among the youth of the Northern Great Plain regionDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány