Kincses, SándornéMüller, Klaudia2022-05-042022-05-042022-04-22http://hdl.handle.net/2437/332305Aztékzsályamagot és almapürét használtam a tojás helyettesítésére muffinokban. Egy alap receptet alakítottam át a kísérletemnek megfelelően.Szárazanyag tartalom, nyershamu tartalom, szerves anyag tartalom alapján összehasonlítottam a különböző muffinokat. Az elkészült termékeket teszteltettem íz, állag, szín alapján. A sima ízesítés nélküli muffinok mellett készítettem kakaóporral ízesített tésztájút,amit pudinggal töltöttem. Megfigyeltem a muffinok vízfelvételének mennyiségét és ízénék változását különböző tárolási módok esetén.38hualmachiamagaztékzsályamagtojástojáshelyettesítőkAlmapüré és aztékzsályamag,mint tojáshelyettesítőkDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány