Máté, DomiciánOláh, JuditErdei, EdinaEstiyanti, Ni MadeBács, ZoltánKovács, Sándor2022-10-202022-10-202022Frontiers in Sustainable Food Systems. -6 (2022), p. 1-14. -(cikkazonosító)1034010. -Front. Sustain. Food Syst. - 2571-581X2571-581Xhttps://hdl.handle.net/2437/337802The impacts of sustainable industrial revolution (IR) on the profitability of Hungarian food companiesfolyóiratcikkopen access journalhttps://ebib.lib.unideb.hu/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM104220TársadalomtudományokGazdálkodás- és szervezéstudományokhttps://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fsufs.2022.1034010/fullFrontiershttp://dx.doi.org/10.3389/fsufs.2022.10340102022-10-2000089047270000185141177794