2008-12-142008-12-149632860918http://hdl.handle.net/2437/61679A bogyósgyümölcsűek sajátos helyet foglalnak el a gyümölcsfélék között. Morfológiai felépítésük, gyümölcsfejlődésük, termesztéstechnológiájuk is eltérő, beltartalmi értékük pedig a kivételesen értékes gyümölcsök közé emeli őket. A szerzők két kötetben ismertetik a hazánkban termeszthető összes bogyós gyümölcsű fajunkat, termesztésüket. E kötetben a szeder, a ribiszke, a köszméte, a bodza, az áfonya, a homoktövis, a berkenye, a csipkebogyó, a húsos som, a kivi alaktanával, ökológiai igényeivel, termeszthető fajtáikkal, telepítési rendszerükkel ismerkedhetünk meg. E kötetben a szeder, a ribiszke, a köszméte, a bodza, az áfonya, a homoktövis, a berkenye, a csipkebogyó, a húsos som, a kivi alaktanával, ökológiai igényeivel, termeszthető fajtáikkal, telepítési rendszerükkel ismerkedhetünk meg.9632860918http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ983628bibFSZ983628