2008-11-232008-11-23963955247Xhttp://hdl.handle.net/2437/29764Az utóbbi időben a wok használata elterjedt az európai konyhákban is - köztudottá vált, hogy a wok tökéletes eszköz gyors, keverve sült ételek elkészítéséhez. Amint azonban ebből a könyvből is kitűnik, ez az edényfajta ennél lényegesen többre képes. Könyvünkben curryk, levesek, olajban sült és párolt ételek, falatok wok-receptjeit gyűjtöttük össze Ázsia minden részéről. Kínából és Délkelet-Ázsiából származó fogások szerepelnek japán és indiai ételek mellett, amelyekben közös, hogy elkészítésüket a wok főzési technikájához alakították. A kezdőkről sem feledkeztünk meg: hasznos eligazítást találnak arról, milyen wokot válasszanak, hogyan gondozzák az edényt, és milyen módon használják a különféle főzési technikákhoz a legjobb eredmény elérése érdekében. Mindezek segítségével talán hamarosan Ön is csatlakozni fog azoknak a népes táborához, akik nap mint nap használják a wokot.963955247Xhttp://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+MOKKAS0002386182MOKKAS0002386182