Bérczesné Szojka, AnikóMihály, KataBujáki, Boglárka2017-04-262017-04-262017-04-26http://hdl.handle.net/2437/238548A Debreceni Egyetem Élelmiszertudományi Intézetének mikrobiológiai csoportja kezdte el a meggy tárolását és hosszabb idejű eltarthatóságát biztosító technológia alapjainak kidolgozását. Ehhez a munkához csatlakozva végeztem élesztő és penészszám meghatározást, polcállóság vizsgálatot, illetve az eltarthatóságot jelentős mértékben befolyásoló kórokozók azonosításában vettem részt. A kutatás célja a meggy hosszabb tárolását és eltarthatóságát biztosító technológia alapjainak kidolgozása annak érdekében, hogy felhasználási és kereskedelembe hozatali időszakát növeljük.54humeggyeltarthatóságpreharvest kezelésekpenésszám meghatározásaPCRA meggy hosszabb idejű eltarthatóságát befolyásoló kezelésekDEENK Témalista::Biológiai tudományokDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány