Fenyves, Noémi DóraFurda, Fruzsina2025-01-132025-01-132024-10-29https://hdl.handle.net/2437/384816Dolgozatomban a húsfogyasztási szokásokat mutatom be, a Burger King gyorséttermen keresztül. A fogyasztói magatartást befolyásoló tényezők bemutatása során azon jellemzőkre tértem ki, melyek hatással vannak a fogyasztók szokásaira, majd a vásárlói döntés bemutatását követően áttértem a gyorsevés megjelenésére a világon. Dolgozatomban részletes leírás szerepel a gyorséttermek szemszögéről, főként a Burger Kinget érintő változásokról, forgalmat befolyásoló tényezőkről és olyan termékek bevezetéséről, mint a vegetáriánus és a növényi alapú Whopper. Dolgozatomban kitértem a különböző húshelyettesítők elterjedésére és a divatdiéták népszerűségére is.66huhúsfogyasztásgyorsétteremgyorséttermi húsfogyasztásHúsfogyasztási szokások vizsgálata a Burger King gyorséttermen keresztülKözgazdaságtudományHozzáférhető a 2022 decemberi felsőoktatási törvénymódosítás értelmében.