Rábai, DávidSzabó, Fanni2019-04-092019-04-092019-04-09http://hdl.handle.net/2437/265202Dolgozatomban elsősorban a csecsemők, kisgyermekek tápanyag szükségleteit ismertetem, majd rá térek a különböző táplálkozási fajtákra, ahol kifejtem az anyatejes táplálás fontosságát, a mesterséges valamint a kiegészítő táplálást elemzem, majd az egészséges táplálkozási szokások kialakításának fontosságát részletezem. A következő fejezetben kifejtem milyen szerepet tölt be a bölcsőde az egészséges táplálkozásban. Legvégül a kérdőívemet elemezem, majd összegzem a dolgozatomat.55huegészségneveléstáplálkozáskora gyermekkorbölcsődeAz egészséges étkezési szokások kialakítása csecsemőkortól kisgyermekkorig, a bölcsőde szerepe a minőségi táplálkozásbanDEENK Témalista::Neveléstudomány