2008-12-142008-12-14963804358Xhttp://hdl.handle.net/2437/61907Kedves Olvasó! Gondolná, hogy a szikkadt zsemléből édesség, a savanyú tejből túrógombóc, az újhagyma zöldjéből lepény, a maradék hurkából leves készülhet? Első hallásra hihetetlen, pedig ezek a valószínűtlennek tűnő átváltozások valójában néhány nem túl bonyolult recept segítségével megvalósíthatók. A könyv, amit a kezében tart, csupa ilyen varázslatot tartalmaz, és elkészítve a benne leírt ételeket, Ön is beláthatja: nem boszorkányság a kifogástalan, de az éléstár mélyén lapuló, már-már elfelejtett maradékok új életre keltése. Hiszen a háziasszony egyik legnagyobb bosszúsága, ha valamilyen sok munkával elkészített finomságból egy kevés fölösleg a kamrába vagy a hűtőszekrénybe kerül.963804358Xhttp://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ896167bibFSZ896167