2008-12-142008-12-149639421626http://hdl.handle.net/2437/62212A BARBECUE nagyszerű móka, hiszen a tűzzel játszunk. Ízletes, fűszeres, füstös, sistereg. Kell ennél több? - kérdi ERIC TREUILLE főzőiskolai tanár és hivatásos konyhafőnök. Mindenki szereti a grillrácsról levett, sistergő fogásokat. Eric BIRGIT ERATH fűszerszakértővel fogott össze, hogy kikísérletezze szárnunkra a pácok titkos összetételét. Ők ketten ebben a könyvben megnyitották a lángok nyalta fogások valóságos kincsestárát. Köztük olyan egzotikus fogásokkal ismerkedhetnek meg az olvasók, mint a csípős-savanyú garnéla, a gyömbéres-szójás csirke vagy a T-bone steak csípős petrezselyemmártással.Egy biztos: aki kinyitja ezt a könyvet, máris kedve támad felállítani a grillsütőt az udvaron és kipróbálni valamelyik ínycsiklandó receptet!9639421626http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ872142bibFSZ872142