2008-12-052008-12-059635475926http://hdl.handle.net/2437/44226A kötet elsősorban az igényes vendéglátóknak, a "műkedvelő mixer"-eknek szól - de a "halandók" is találnak benne egy-egy újszerű ötletet, receptvariációt. Bemutatja a klasszikus koktélok legfontosabb alapitalait, az italkeverés eszközeit, módszereit, a felhasználható pohárfajtákat és megosztja velünk egy tapasztalt mixer szakmai fogásait. A receptek Amerika, Európa és a trópusok legkedveltebb, már-már legendává vált kevert italainak elkészítési módját írja le a Martinitől a Presidenten át a különféle fizzekig, long drinkekig, pezsgős koktélokig, s felidézi egy-egy híres ital megszületésének körülményeit is.9635475926http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibKLT00312900bibKLT00312900