Czipa, NikolettSzűcs, Máté2017-05-302017-05-302017-04-24http://hdl.handle.net/2437/241136A dolgozat a Szatmári Konzervgyár Kft morzsolt csemegekukorica gyártását és hőkezelését mutatja be, illetve a magyar lakosság fogyasztási szokásait vizsgálja. Röviden leírja a hőkezelés formáit, a hőpenetrációs mérés lényegét, a Hunisternek elnevezett Osztott Hidrosztatius Sterilező gép működését és a kukoricakonzerv minőségi ellenőrzését. Táblázatokkal, diagramokkal és képekkel is szemléltetve vannak a vizsgálatok.47hukukoricacsemegekukoricakukorica gyártáshőpenetrációkonzervekhőkezelésa kukorica fogyasztási szokásaiA morzsolt csemegekukorica gyártása a Szatmári Konzervgyár Kft tyukodi gyárábanDEENK Témalista::Biológiai tudományok::Mikrobiológia