Kóródi, MártaHegedűs-Bacskai, Nelli Kitti2023-05-042023-05-042023-04-25https://hdl.handle.net/2437/351733A dolgozat bemutatja glutén, laktóz és szénhidrátintolerancia jellemzőit. Kutatást végeztem arról, hogy az ilyen betegséggel együtt élő emberek mit tapasztalnak a magyarországi szállodákban arról, hogy az étkezések során mennyire figyelnek oda az ilyen panasszal érkező vendégekre. Ezt a témakört egy Google által készített kérdőívvel készítettem. Megvizsgáltam a másik oldalt is, amelyben mélyinterjút készítettem 6 kelet- magyarországi szálloda szakemberével, hogy ők hogyan próbálják megoldani az ilyen vendégek étkezését.49huételintoleranciavegetarianizmusszállodaspeciális étkezésÉtelintolerancia és vegetarianizmus; kelet - magyarországi szállodák vendéglátásábanFood intolerance vegetarianism; opportunities in the hospitality of hotels in eastern HungaryDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány