2008-12-192008-12-199637304355http://hdl.handle.net/2437/72264A szerző szakácskönyvíró. A Kieli-öbölnél nőtt fel, a tengeri halakat már gyerekkora óta ismeri. Így nem csoda, hogy a halak és a tenger gyümölcsei a kedvenc ételei közé tartoznak. Ebben a zsebkönyvben közreadja hobbiszakácsként 25 év alatt szerzett konyhai tapasztalatait. A halfogyasztás nemcsak egészséges, hanem igazi élvezetet nyújt. A halhús napjaink egyik legegészségesebb tápláléka, ezért népszerűbb, mint valaha. Zsebkönyvünk segít eligazodni a halpiac egyre bővülő hal- és tengergyümölcsei-kínálata között. Megkönnyíti a vásárlást, a megfelelő hal kiválasztását és elkészítését. Ötven tengeri és édesvízi halat, rákot, kagylót ismertet, és mindegyikhez egy-egy ínycsiklandozó, gyors receptet is ajánl. A halfogyasztás nemcsak egészséges, hanem igazi élvezetet nyújt. A halhús napjaink egyik legegészségesebb tápláléka, ezért népszerűbb, mint valaha. Zsebkönyvünk segít eligazodni a halpiac egyre bővülő hal- és tengergyümölcsei-kínálata között. Megkönnyíti a vásárlást, a megfelelő hal kiválasztását és elkészítését. Ötven tengeri és édesvízi halat, rákot, kagylót ismertet, és mindegyikhez egy-egy ínycsiklandozó, gyors receptet is ajánl.9637304355http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ1148348bibFSZ1148348