Sipos, PéterNagy, RóbertDendel, Kitti2022-05-052022-05-052022-04-22http://hdl.handle.net/2437/332382Napjainkban egyre több a diagnosztizált cöliákiás betegek száma. Ők, hogy olyan alap élelmiszerekhez tudjanak jutni, mint a zsemle és hogy a diétájukat rendesen be tudják tartani, vagy boltban megvásárolják az előre lefagyasztott verziót, vagy otthon készítenek maguknak. Dolgozatommal azoknak szeretnék segíteni, akik otthon próbálkoznának gluténmentes zsemle készítéssel. A cél, hogy egy olyan értéknövelt terméket tudjak elkészíteni, ami vetélytársa lehet a boltban megvásárolható terméknek, vagyis jó ízű, állagú és megjelenésű legyen. Arról nem feledkezve, hogy a boltban megvásárolt terméktől olcsóbban tudjam elkészíteni.51 oldalhukölesmalátacöliákiagluténmentes zsemleKöles maláta felhasználása zsemle jellegű termék készítése soránDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány