2008-11-232008-11-239789633701966http://hdl.handle.net/2437/27487Ázsia első számú konyhai eszközét immár nem lehet kihagyni a modern konyhából. A sokoldalú edény sütésnél, gőzölésnél, párolásnál, pirításnál és zsírban sütésnél egyaránt mesteri módon egyesíti a távol-keleti (konyha)filozófiát a gyors, könnyű és egészséges táplálkozással, miközben teljesen új horizontot nyit az ízek világában. Rövid főzési idő, kímélő elkészítési mód, friss alapanyagok, aromás fűszerek: a wokkal való főzést ezekből az egyszerű, ugyanakkor meggyőző alapelvekből lehet levezetni. Fedezzük fel e konyhai eszköz szinte korlátlan alkalmazási lehetőségeit, és hagyjuk, hogy magával ragadjon minket a több mint 120 pompás zöldség-, hús-, hal- és szárnyasétel, valamint az egzotikus édességek ízvilága.9789633701966http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibDEK00670625bibDEK00670625