Popovics, Péter AndrásZagyva, Péter2018-11-052018-11-052018-10-25http://hdl.handle.net/2437/258580Dolgozatomban az egyetemi büfék controlling rendszerét vizsgáltam. Célszerűnek találtam meghatározni a fogyasztói közönséget az egyetemi büfék kapcsolatában, hiszen csak akkor lehet hatékonyabb és eredményesebb egy rendszer, ha tudjuk, ki a célközönség. A vásárlók oldaláról, valamint a Debreceni Campus NK. Kft. Catering divíziójának vezetői oldaláról is körbejártam a témát. Eredményeimben, valamint következtetéseimben ezeket az adatokat formáltam döntés előkészítő információkká.68hucontrolling rendszerfogyasztókegyetemi büfékA Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. üzemeltetésében lévő egyetemi büfék controlling rendszere, kapcsolat a fogyasztókkalThe controlling system of the University buffets operated by the Debreceni Campus Nonprofit Public Utility Ltd., and the relations with the customersDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány