Peles, Ferenc ÁrpádKiss, Petra2015-11-242015-11-242015-10-30http://hdl.handle.net/2437/219096A diplomadolgozatom témája a különböző kefirminták mikrobiológiai tisztaságának mérése és a kefir fogyasztási szokások felmérése volt. Fontosnak tartom az élelmiszerek biztonságát, emellett a tejtermékeket is szeretem, ezért választottam ezt a témát. A dolgozat tartalmazza a kefir gyártástechnológiáját, jótékony hatásait, valamint az általam végzett vizsgálatok részletes leírását.51huNevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 MagyarországNevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 MagyarországKefirFogyasztási szokásokKefirgombatejtermékekmikrobiológiai tisztaságKefir minták mikrobiológiai állapotának vizsgálata és a kefir fogyasztási szokások felméréseDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány