Pólya, ÉvaFarkas, Krisztina2020-10-292020-10-292020http://hdl.handle.net/2437/297811Szakdolgozatom témája a tej és tejtermékek fogyasztói magatartása. Jelentős hangsúlyt fektettem az élelmiszer fogyasztói magatartásra, valamint a befolyásoló tényezők ismertetésére. A kutatásom alapvető célja, hogy átfogóbb kép alakuljon ki a mai tej és tejtermékek fogyasztási szokásairól, befolyásoló tényezőiről, beleértve a laktózérzékenyek szokásainak változását is. Kitérek a funkcionális élelmiszerek dinamikus növekedésére. A növekedést az egyre nagyobb számban megjelenő egészségtudatos fogyasztókkal magyarázhatjuk, szó esik a dolgozatban a mentes étrendet hirdető szakmai háttér nélküli véleményvezetőkről.59huLaktózintoleranciaTej fogyasztásFogyasztói magatartásFogyasztói magatartás vizsgálata a tej és tejtermékek esetébenConsumer behavior of dairy productsDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány