2008-12-162008-12-169632143841http://hdl.handle.net/2437/67041A híres magyar szakács és cukrász könyve nem csupán szakácskönyv, hanem a főzés művészete mester nélküli elsajátításának tankönyve is. A híres magyar és francia szakácsművészek nyomán összeállított kétezer recept mellett megtanít minket a tálalás, a terítés, a fölszeletelés, a csupa természetes eredetű főzési anyagok pontos ismeretére, segít az évszaknak megfelelő étlapok tervezésében. A kötet megismertet minket a levesek, előételek, mártások, mindenféle húsnemek, zöldségek, saláták, főtt és sült tészták, torták, cukrászsütemények, cukorkák, italok és a házi befőzés ízletes és pontos készítési módjaival, a rég elfelejtett fűszerek használatával. Kezdőktől az ínyencekig, amatőröktől a profikig, mindenki találhat benne újdonságot, érdekességet, apró részletekig, mesterfogásokig nyúló leírásokat. Patina és korszerűség - ez Kugler univerzális szakácskönyve. Reprint kiadás. Reprint kiadás.9632143841http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ1048714bibFSZ1048714