2008-11-172008-11-179637052119http://hdl.handle.net/2437/14133A színes képekkel bőven illusztrált könyv azok számára íródott, akik több fűszer felhasználásával, egy-egy sajátos íz hozzáadásával szeretnék feldobni a legkülönbözőbb fogásokat. A kötet az egymást kiegészítő kombinációk számos variációját ismerteti: gondoljunk csak a bazsalikomos nyári paradicsomra vagy a kerti nyárssütéshez használt fűszeres salsákra. Olyan különleges kombinációkról is olvashatunk, amelyek serkentik az étvágyat. A zamatos zöldfűszerek alkalmazhatók szinte minden étkezéshez, legyen az egyszerű leves, vagy éppen többfogásos, ünnepi lakoma. A könyv recepteket ajánl minden évszakban, minden alkalomra. Íme ízelítőül néhány recept: sült kagyló póréhagymás, sárgarépás rizzsel és snidlingmártással; hagymás, kakukkfüves, olivás kenyér; spagetti rukolával; lazacos rizottó uborkával és tárkonnyal; pirítós sült fokhagymával; fokhagymás korianderleves; gyömbéres olasz krémfagylalt; máktekercs; datolyás, fügés narancspuding. A zamatos zöldfűszerek alkalmazhatók szinte minden étkezéshez, legyen az egyszerű leves, vagy éppen többfogásos, ünnepi lakoma. A könyv recepteket ajánl minden évszakban, minden alkalomra. Íme ízelítőül néhány recept: sült kagyló póréhagymás, sárgarépás rizzsel és snidlingmártással; hagymás, kakukkfüves, olivás kenyér; spagetti rukolával; lazacos rizottó uborkával és tárkonnyal; pirítós sült fokhagymával; fokhagymás korianderleves; gyömbéres olasz krémfagylalt; máktekercs; datolyás, fügés narancspuding.9637052119http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ1196626bibFSZ1196626