Borbélyné, Varga MáriaFelföldi, AnikóJakab, Béla2008-01-212008-01-212007-01-212008-01-21http://hdl.handle.net/2437/3272Napjaink sokszor emlegetett témája az élelmiszer-előállítással foglalkozók körében az élelmiszerláncon belüli nyomonkövethetőség kérdése. Az élelmiszer-előállító vállalatok életében a nyomonkövetés a kódrendszere segítségével kapcsolatot a teremt a feldolgozás, a HACCP- és a TQM-ellenőrzési pontok között. Egy termék nemmegfelelősége esetén lehetővé teszi a visszakeresést, segíti a helyesbítő tevékenységek eredményességét. Világméretű tendencia, hogy a nyomonkövetés az élelmiszer-előállítás és forgalmazás teljes folyamatában kötelezővé válik.60 p.3840103 bytesapplication/pdfhuélelmiszerbiztonságDebreceni Hús ZRtMinőségirányítási RendszerhúsfeldolgozásHACCPA nyomonkövethetőség bemutatása a Debreceni Hús ZRt-nélIntroduce of the tracebility in the Debreceni Hús ZRtDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány::Tej, hús és más állati termékekDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány::Vállalatgazdaságtan