2008-11-192008-11-199633695368http://hdl.handle.net/2437/20125A vadételek világa elénk varázsolja a természet még érintetlen élőhelyeit. A remek fotókkal illusztrált könyvben nemzetközi hírű mesterszakács ajánl hatvan íncsiklandó vadétel-receptet, melyeket különleges alapanyagokból készült mártásokkal kínál. Jóvoltából rég elfeledett ízeket fedezhetünk fel újra. A könyv segít kiválasztani a megfelelő borokat és söröket is. Ízelítőül a tartalomból: római tálban sült fogoly fügével és bodzalekvárral, őzérmék paradicsomos leveles tésztával, vadszilvás nyúlgerinc kókuszos rizzsel, nyárson sült rigómellek grillezett polentával, saláta nyúlgerinccel, gombás-fenyőmagvas vaddisznósült boros mártásban.9633695368http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+MOKKAS0002400770MOKKAS0002400770