2008-11-192008-11-199633692687http://hdl.handle.net/2437/20177Ez a szakácskönyv a sajtok rendkívül változatos felhasználásának lehetőségeit mutatja be. A receptek segítségével sütni-főzni fogunk e nemes csemegével, de hidegtálak hozzávalójaként is az asztalunkra tesszük. A sajtos muffintól a görög sajtos pitén át az ínyencek kedvencéig, a rokfortos krémlevesig sok finomságnak sajátíthatjuk el a készítését. S ezekkel nemcsak a mindennapi recepttárunkat bővíthetjük, hanem a kivételes, ünnepi alkalmakra tartogatott repertoárunkat is. Ízelítőül a tartalomból: sajtos pizza, görög sajtos pite, sajttál, töltött kókuszdió, holland kagylóleves, sajtfelfújt, sajtos mártogatnivaló, grillezett sajtos finomságok, rigatoni kéksajt-mártással, sajtkrémek aszpikban, báránysült sajtos burgonyával, rakott sajtos padlizsán, grillezett sajtos zöldségek, fűszeres-sajtos tészta, sajtos puffancs sajtos muffin. Ízelítőül a9633692687http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+000002605041000002605041