2008-11-202008-11-209637253688http://hdl.handle.net/2437/21919Újabb receptek a francia konyhából (A francia konyha újabb receptjei)A francia konyha sikerét követően a két szerző ismét közösen dolgozott, de ez alkalommal egy más jellegű szakácskönyvet készítettek, hiszen a Gascogne környékén található piacokból merítettek ihletet.Hatalmas, alaktalan, egészségtől kicsattanó paradicsomok, napérlelte sárgadinnyék, házi készítésű libamáj, szárított, fűszerekbe görgetett kecskesajtok, méz, datolyaszilvák és a floc (a frissen facsart szőlőlé valamint az érett Armagnac egyedülálló ötvözete), együtt alkotják a finoman egyszerű receptgyűjteményt, amely visszaidézi a nyár érzését és ízeit.Olyan tradícionális ételek, mint például a cassoulet, a boeuf bourgignon vagy a crčme caramel, csakúgy, mint a régi kedvencek újabb változatai a chillis kacsa narancsos salátával és vadgombás tortácskákkal garantálják a francia piac sikerét.9637253688http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+000002586102000002586102