2008-12-052008-12-059635475721http://hdl.handle.net/2437/43863Kedves Olvasó! Ön most olyan szakácskönyvet vehet a kezébe, amely mindazok számára hasznos, akik szeretik az érdekes ízeket, kíváncsiak a szokatlan nyersanyagokra, az ötletes konyhai fortélyokra és az új főzési technikákra. Ebben a gyűjteményben ezúttal a Távol-Kelet különlegessége, a szusi került terítékre. A legkifinomultabb japán konyhaművészet remeke művészien tekerve, hajtogatva, borítva vagy töltve számtalan variációban elkészíthető - fenséges és ötletes, ráadásul mutatós. De hogyan készíthetjük el mi magunk? Nem lehet többé gond, a különleges fogások rajongói ebben a kötetben ötven receptet találnak a klasszikus maki.szusitól a temakitölcsérekig.9635475721http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+bibFSZ683732bibFSZ683732