Kóródi, MártaSzentkirályi, Péter2024-06-182024-06-182024-05-05https://hdl.handle.net/2437/373352Egyetemi záródolgozatomban a spanyol gasztronómiáról van szó. Bemutatom , hogy néz ki a spanyol konyha ez összehasonlítom a helyi magyar konyhával. Desztináció szinten Lanzarote szigetét tartalmazza, ahol szakmai gyakorlatomat töltöttem. Bemutatásra kerül a gyakorlati helyem étterme és mindaz aminek otthont ad Hibiscus Hotels egyik szállodája a Lanzarote Village. Külön kiemeltem a gasztronómiát és, hogy a hotelben ez miként valósul meg. Az egész dolgozatot helybeli pincérek véleményével hitelesítettem.25huGasztrómiaSpanyol konyhaLanzaroteA spanyol gasztronómia Lanzarote szigeténSpanish gastronomy on the island of LanzaroteKultúratudományHozzáférhető a 2022 decemberi felsőoktatási törvénymódosítás értelmében.