Kiss, Virág ÁgnesDombi, MihálySzakály, Zoltán2020-04-192020-04-192019Táplálkozásmarketing. -6 : 1 (2019), p. 3-24. -Táplálkozásmarketing. - 2064-8839. - 2631-13802064-88392631-1380http://hdl.handle.net/2437/284037Az egészség, a környezet és az étkezés kapcsolata: Szakirodalmi áttekintésmagyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapbanopen access journalhttp://webpac.lib.unideb.hu:8082/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM084959TársadalomtudományokGazdálkodás- és szervezéstudományokhttp://taplalkozasmarketing.com/wp-content/uploads/01_Kiss-et-al_Az-egészség-a-környezet-és-az-étkezés-kapcsolata-–-Szakirodalmi-áttekintés.pdfDebreceni Egyetemhttp://dx.doi.org/10.20494/TM/6/1/12020-04-21