Bertáné Szabó, EmeseSzabó, AnitaNagy, Judit2012-11-132012-11-132012-10-192012-11-13http://hdl.handle.net/2437/149875Munkám során két almafajta szárazanyag-, illetve C-vitamin tartalmának alakulását vizsgáltam integrált és bio gyümölcstermesztési technológia mellett. A vizsgálatok során a bőven termő és betegségekre kevésbé hajlamos Pinovát, illetve a kevésbé fagyérzékeny, közkedvelt Golden Delicious fajtát használtam fel. Dolgozatom célja annak a felderítése, hogy a komposztálás, illetve a termesztési technológia mennyire befolyásolja az alma egyes beltartalmi mutatóinak alakulását.43hualmaintegráltökológiaiC-vitamin tartalomszárazanyag-tartalomAlmaminták szárazanyag- és C-vitamin tartalmának alakulása komposzttrágyázás hatására az integrált és ökológiai gyümölcstermesztésbenMezőgazdaságtudományKémia