Pakurár, MiklósLakatos, István2020-10-262020-10-262020-10-21http://hdl.handle.net/2437/297365A dolgozat első célja az, hogy választ kapjak, milyen módon javult a teljesítmény az új gépek beszerelésével. Ehhez feltérképezem az egész tálcás üzemrészt, megvizsgálom, milyen változások mentek végbe, majd levonom a következtetéseket arról, hogy mekkora mértékű a hatékonyság növelés. A második cél megvizsgálni, hogy az egyes átállást csökkentő kaizenek pontosan mennyi időt is karcsúsítottak műszakonként és egy egész munkanapot tekintve. Összehasonlításra kerül a régi és az új átállási rendszer mérések alapján. A harmadik cél a tálcában található 3-as vonal speciális alapanyag igényéből fakadó probléma megoldása. Megpróbálom meghatározni, hogy az egyes termékek esetében mennyi plusz alapanyaggal érdemes kalkulálni.55huLogisztikaLeanSmedBaromfifeldolgozásA Master Good Kft. védőgázos tálcazáró részlegének fejlesztéseiDevelopments of the controlled atmosphere packing department in Master Good Kft.DEENK Témalista::Közgazdaságtudomány