Csapó, JánosSalamon, Rozália VeronikaSalamon, SzidóniaToró, SzabolcsCsapóné Kiss, Zsuzsanna2018-04-052018-04-052014Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria. - 7 (2014), p. 5-20. -Acta Univ. Sapientiae, Alim. - 1844-7449. - 2066-77441844-74492066-7744http://hdl.handle.net/2437/249130Structural and quantitative analysis of exopolisaccharides and oligosaccharides produced by lactobacillus. I. Basic information, isolation, quantitative determination, molecular mass and monosaccharide compositionfolyóiratcikkopen access journalhttp://webpac.lib.unideb.hu:8082/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM072979AgrártudományokÉlelmiszertudományokhttp://www.acta.sapientia.ro/acta-alim/C7/alim7-1.pdfDE Gruyter2018-05-08