Várallyay, SzilviaMagyar, Tímea2017-11-232017-11-232017-10http://hdl.handle.net/2437/245865A dolgozatom alapjául szolgáló vizsgálatok megtervezésekor arra törekedtem, hogy több különböző zöldséget kiválasztva tudjam megvizsgálni a termékek beltartalmi értékeit, valamint nemcsak eltérő alapanyagokat, hanem eltérő technológiákat is tudjak vizsgálni. A legnagyobb kérdés az volt, hogy melyik termékcsoport fog a várttól eltérő eredményeket mutatni, és ez milyen összefüggésbe hozható a többi, különböző alapanyagból készült termékkel. Az, hogy ilyen esetben milyen eredményeket várunk és melyek okoznak meglepetést, mind azokon a kijelentéseken alapszik, mely alapján a nem friss, feldolgozott zöldségeket hosszú ideje rosszabb minőségű termékekként vannak feltüntetve a friss zöldségekhez képest.49hukonzervfagyasztottzöldségC-vitaminelemtartalomFriss, fagyasztott és konzerv zöldségek analitikai vizsgálataDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány