Sipos, PéterRadócz, Edit2014-10-292014-10-292014-10-29http://hdl.handle.net/2437/199284A szakdolgozatomban szerettem volna bebizonyítani, hogy a tej, a sajt, a savó és a savóból készült termékek kitűnő táplálék források és szinte minden ember számára elérhetőek. Akár otthon is előállíthatóak egy kis tej, akarat és némi tudás birtokában. Szeretnék minél több embert arra buzdítani, hogy válasszon, minél természetesebb módon készítet tejtermékeket. A vizsgálati eredményekből jól látszik, hogy mennyi hasznos, az emberi szervezet számára szükséges, és az emberi szervezet működését megkönnyítő anyag van a tejben, a sajtban és a savófeldolgozásával előállított termékekben.51huNevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 MagyarországtejsavósajtordaA házi tej, a belőle készült sajt, savó és orda beltartalmi és fizikai paramétereinek vizsgálataDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány