2008-11-192008-11-199633696615http://hdl.handle.net/2437/20190A könyv nem egyszerűen szakácskönyv. A grillezést ismerhetjük meg belőle közelebbről, mi is ott lehetünk a szabad ég alatt, az óriási vendégsereg közepén, azaz a grillsütő körül. Megtanulhatjuk, hogyan rakjunk ideális tüzet. Kiválaszthatjuk a legalkalmasabb hús-, szárnya- és halféleségeket. Meghatározhatjuk a sütés-főzés optimális időtartamát, az étel legmegfelelőbb belső hőfokát. Megtalálhatjuk kedvenc receptjeinket a grillezett cukkinitól a vesepecsenyéig. Megismerhetjük a pácok, marinádok használatát, továbbá a legfantasztikusabb mártások és öntetek elkészítését. És utána már nincs is más dolgunk, mint elfogyasztani a sok finomságot, és természetesen bezsebelni az elismeréseket.9633696615http://webpac.lib.unideb.hu:8082/WebPac/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+000002633136000002633136