Savella, OrsolyaBorz, Éva2022-05-022022-05-022022-05-01http://hdl.handle.net/2437/332054A záródolozat Spanyolországban, azon belül Lanzarote szigetén, a Hotel Lava Beach*****-ben történő á la carte étkeztetésről büfé étkeztetésre való váltásról szól. A dolgozat további témájának tekinthető a magyar és spanyol konyha és étkezési szokások, valamint a pincéri feladatok bemutatása. Az utóbbi során a munkakörbe tartozó feladatok összehasonlítása is megtörténik a két ország távlatában. A dokumentum egyik jeletős részét képezi a pincérek véleménye az étkeztetési szokásokról. A másik jelentős része, pedig a kérdőív alapján a vendégek véleményét tükrözi. A dolgozat kitér még a hulladék csökkentés alternatíváira a vendéglátóiparban.30huspanyolmagyarétkeztetéspincéri feladatokétkezési szokásokVáltás Á la carte étkeztetésről büfé étkeztetésreSwitching from Á la carte meals to buffet mealsDEENK Témalista::Közgazdaságtudomány