Karaffa, Erzsébet MónikaIllés-Tóth, Marianna2015-04-242015-04-242015-04-24http://hdl.handle.net/2437/210332Diplomadolgozatomban egy hazai húsfeldolgozó üzem élelmiszerhigiéniai vizsgálatát tűztem ki célomul.Dolgozatomban arra vállalkoztam, hogy megvizsgáljam a Hajdúhús 2000 Kft. termék előállítását élelmiszerhigiéniai szempontból. Továbbá az is motivált, hogy a jelenlegi szabályozásnak a vizsgált üzem tevékenységének végzése során eleget tud-e tenni, illetve milyen mértékben elkötelezettek a biztonság és minőség iránt. Célom volt, hogy feltárjam azokat a gyártói hibákat, hiányosságokat, melyek az üzem működése során felléphetnek. E vizsgálataimhoz a Kft.-től kapott higiéniai jegyzőkönyveket használtam fel és az abban szereplő vizsgálati eredményekre vonatkozóan tettem megállapításokat, fogalmaztam meg következtetéseimet és ajánlásaimat.76huNevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 MagyarországhúsfeldolgozásélelmiszerhigiéniamikrobiológiaHazai húsfeldolgozó üzem vizsgálata élelmiszerhigiéniai szempontbólDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány::Tej, hús és más állati termékek