Bojtor, CsabaGyőri, ZoltánSipos, PéterRadócz, LászlóTóth, Brigitta2019-05-202019-05-202019Acta Alimentaria. -48 : 2 (2019), p. 253-259. -Acta Aliment. - 0139-3006. - 1588-25350139-30061588-2535http://hdl.handle.net/2437/267895Effect of bean rust (Uromyces appendiculatus (pers.) strauss) on photosynthetic characteristics, superoxide-dismutase activity and lipid peroxidation of common bean (Phaseolus vulgaris L.)folyóiratcikkopen access articlehttp://webpac.lib.unideb.hu:8082/ebib/CorvinaWeb?action=cclfind&resultview=long&ccltext=idno+BIBFORM078696AgrártudományokNövénytermesztési és kertészeti tudományokhttps://www.akademiai.com/doi/10.1556/066.2019.48.2.13http://dx.doi.org/10.1556/066.2019.48.2.132021-02-0900046790470001385067379231