Máthé, EndreLázár, Dávid2015-11-192015-11-192015-10-28http://hdl.handle.net/2437/218577Témaválasztásom célja, hogy bemutassam a biztonságos és minőségi gyorsfagyasztott panírozott termékek gyártását a rántott csirkecomb technológiájának ismertetésén keresztül. A Mar-Ne-Váll Kft-nél eltöltött szakmai gyakorlatom során meggyőződtem róla, hogy a cég magas színvonalú termékgyártást folytat a modern gépsorok és képzett szakemberek alkalmazásával. Mindezt a lehető legbiztonságosabb körülmények között az élelmiszerbiztonsági szabványok alkalmazásával, amit követendő példának tartok a többi e területen érdekelt vállalat számára is. Napjainkban egyre több élelmiszer eredetű megbetegedés észlelhető, amely fertőzött, szennyezett élelmiszerek fogyasztására vezethető vissza, ezért tartom fontosnak a biztonságos élelmiszergyártás megismerését és alkalmazását.43hugyártástechnológiagyorsfagyasztotthűtőiparRántott csirkecomb gyártási folyamatának szabályozásaDEENK Témalista::Mezőgazdaságtudomány