A Márton Sajt Termelőüzem Kft. analitikai és késztermék vizsgálatai az IFS rendszerben

Dátum
Folyóirat címe
Folyóirat ISSN
Kötet címe (évfolyam száma)
Kiadó
Absztrakt

Az élelmiszeripar az elmúlt 20 évben robbanásszerű változásokat hozott a technológiában és a szabályozásban egyaránt. A 21. század fogyasztói a modern internet világában tájékozottak, egyre magasabb az elvárásuk, egészséges tápláló és biztonságos élelmiszereket szeretnének a kosarukba tenni. A termelők az egyre nehezedő nyomás, előírások és elvárások közepette igyekeznek lépést tartani a vevői és beszállítói követelményekkel, amely igen nagy elszántságot, kitartást és rugalmasságot követel a cég- és üzemvezetőktől. Dolgozatom célja szemléltetni HACCP rendszer követelményét az IFS rendszerhez mérten bemutatni.

Leírás
Kulcsszavak
IFS, mikrobiológia, sajtüzem, tejtermékek, minőségirányítási rendszer
Forrás