University of Debrecen Electronic Archive

Browsing by Subject "ChemCad"

Sort by: Order: Results:

 • Baglé, Alexandra
  Diplomamunkám készítése során különböző vegyipari szimulációs programok alkalmazhatóságát vizsgáltam. Részletesen kitértem a COCO és ChemCad szimulációs programok kezelésére, illetve alkalmazási lehetőségeinek bemutatására.
 • Szabó-Révész, Adrienn
  Diplomamunkám elkészítése során különböző vegyipari folyamatok tanulmányozására szolgáló szimulációs szoftvereket vizsgáltam, különös figyelmet fordítva ChemCad és DWSIM szimulációs programokra. Célul tűztem ki, hogy a ...
 • Heim, Anette
  A ciklon működésének vizsgálata,javaslattétel a jobb hatásfok elérése érdekében. A ciklonra menő anyagáram, térfogatáram és sebesség megbecsülése, valamint a ciklon geometriai méreteinek meghatározása. ChemCad szimulációs ...
 • Koleszár, György
  A C3-frakció hidrogénező reaktor számítógépes modellezése. A modellezés során kapott eredmények összehasonlítása üzemi paraméterekkel.
 
 
Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.