University of Debrecen Electronic Archive

Browsing by Subject "Komputergrafika"

Sort by: Order: Results:

 • Vámos, Dániel (2009-01-12)
  Labview,Imaq képfeldolgozó modul segítségével, opitkai vizsgálóállomás üzemletetésére alkalmas szoftver. Az IMAQ Vision fonotsabb függvényeinek részletes tárgyalása. Mintaillesztés megvalósítása, hasonló,megegyező obejktumok ...
 • Bóta, Balázs (2008-12-30)
  A Managed DirectX API lehetőségeinek bemutatása egy oktatószoftver segítségével. A dolgozat az API alapkoncepcióját mutatja be, majd a program működését tárgyalja. A program a megjelenítési futószalag egyes lépéseit mutatja ...
 • Kovács, Balázs (2009-01-12)
  A számítógépi grafika görbéinek és felületeinek bemutatása. Matematikai alapok bemutatása, paraméteres interpolációs és approximációs görbék. Bézier-felületek, B-spline felületek, NURBS felületek. Felületek ábrázolása.
 • Martyin, Kornél
  A szakdolgozat a számítógépi grafika történelmét és matematikai hátterét mutatja be, majd a szakdolgozat részeként implementált alkalmazást elemzi.
 • Nagy, Gábor (2009-01-13)
  Megoldáskereső módszerek, ágensek, gráfok, állapottér-reprezentáció, keresők, informált és nem informált keresési stratégiák, a szakdolgozathoz írt program felépítése.
 • Bolyós, Lilla (2008-12-08)
  A dolgozat a rajzfilmgyártás történetét és az animációs technikákat tárgyalja.
 • Juhász, Tamás (2009-05-05)
  GIMP, Flash
 
 
Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.