University of Debrecen Electronic Archive

Browsing by Subject "Drog"

Sort by: Order: Results:

  • Pardi, Gabriella
    Szakdolgozatomban a szenvedélybetegség és a személyiségtényezők összefüggéseit vizsgálom, különös tekintettel a drogfogyasztókra. Vizsgálatom célkitűzése az volt, hogy betekintést nyerjek a drogfogyasztók személyiségjegyeibe.
  • Tóth, Zsuzsanna
    Vizsgálatom arra a kérdésre keresi a választ, hogy az Avas lakótelepen élő fiatalok körében mely tényezők befolyása a legerősebb a használat kialakulása, illetőleg a szer típusának kiválasztása folyamán.
  • Váraljainé Czubora, Emese (2010-05-07)
    A droghasználat és a drogfüggőség az elmúlt évtized során közérdekű témává vált Magyarországon. A médiumok a jogi problémáktól, a kiváltó okokon, a függőség jellemzőin és az iskolai beavatkozás lehetőségein át, az egyre ...
 
 
Felhívjuk felhasználóink figyelmét arra, hogy a DEA "Egyetemi IP" és "Könyvtári számítógépek" elérési szintű dokumentumai kizárólag oktatási, kutatási, valamint saját tanulási célokra használhatóak fel, azt nem oszthatják meg az interneten és nem terjeszthetik. A dokumentum és a pdf megjelenítő védelmének megkerülése (másolás, nyomtatás, letöltés korlátozása) tilos.