Szerző szerinti böngészés "Ammar, Amin"
Megjelenítve 1 - 5 (Összesen 5)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
Tétel Szabadon hozzáférhető Postharvest Treatments with Methyl Jasmonate and Salicylic Acid for Maintaining Physico-Chemical Characteristics and Sensory Quality Properties of Apricot Fruit during Cold Storage and Shelf-Life(2017) Ezzat, Gaballa Kassem Ahmed; Ammar, Amin; Szabó, Zoltán; Nyéki, József; Holb, ImreTétel Szabadon hozzáférhető Salicylic acid treatment saves quality and enhances antioxidant properties of apricot fruit(2017) Ezzat, Gaballa Kassem Ahmed; Ammar, Amin; Szabó, Zoltán; Holb, ImreTétel Szabadon hozzáférhető Study of some cooking and eating quality characters on some Egyptian rice genotype(2014) Ezzat, Gaballa Kassem Ahmed; Nessreen, N. B.; Ammar, AminTétel Szabadon hozzáférhető Temporal Changes and Correlations between Quality Loss Parameters, Antioxidant Properties and Enzyme Activities in Apricot Fruit Treated with Methyl Jasmonate and Salicylic Acid during Cold Storage and Shelf-Life(2020) Ezzat, Gaballa Kassem Ahmed; Hegedűs, Attila; Szabó, Szilárd; Ammar, Amin; Szabó, Zoltán; Nyéki, József; Molnár, Bianka; Holb, ImreTétel Szabadon hozzáférhető The role of some elicitors in idcucing chilling stress resistnace in apricot fruit(2014) Ezzat, Gaballa Kassem Ahmed; Szabó, Zoltán; Ammar, Amin