Repozitórium logó
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
Repozitórium logó
  • Kategóriák és gyűjtemények
  • Böngészés
  • English
  • Magyar
  • Bejelentkezés
    Kérjük bejelentkezéshez használja az egyetemi hálózati azonosítóját és jelszavát (eduID)!
  • Digitális könyvtár
  • Hallgatói dolgozatok
  • PhD dolgozatok
  • Publikációk
  1. Főoldal
  2. Böngészés szerző szerint

Szerző szerinti böngészés "Chen, Xuning"

Megjelenítve 1 - 1 (Összesen 1)
Találat egy oldalon
Rendezési lehetőségek
  • Nincs kép
    TételKorlátozottan hozzáférhető
    Development of fortified Chinese steamed bread using ginger, apple and fiber
    Chen, Xuning; Máthé, Endre; DE--Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar
    Chinese steamed bread (CSB) is a staple food in China and it is made of wheat flour, yeast and water. This study investigated the quality of fortified CSB by adding ginger, apple and fiber. The content of moisture, dry matter, fat, protein, fiber was affected due to add three new ingredients. Sensory evaluation found that fortified CSB was accepted by people. Results showed that the quality and taste of fortified CSB were better than normal CSB when the amount of ginger powder, dried apple crispy, fibersol2 was 1g/100g, 10g/100g, 1g/100g of wheat flour respectively.
  • DSpace software copyright © 2002-2025
  • LYRASIS
  • DEENK
  • Süti beállítások
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Felhasználói szerződés
  • Kapcsolat
  • Súgó